Menu

Welkom


Tat2shop wormer Custom tattooing.

Bij Tat2shop wormer werken we op afspraak voor het zetten van je tattoos, uiteraard willen we iedereen de aandacht en uiteindelijk tattoo geven die hij/zij verdient dus nemen we voor iedereen ruim de tijd. Helaas kan het wel zo zijn dat dit inhoud dat je soms even moet wachten alvorens je aan de beurt bent echter we doen onze uiterste best dit zo schappelijk mogelijk te houden.

Onze reguliere openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 20:00 met een dinerpauze tussen 17:00-18:00. Op maandag en zaterdag werken we wel echter dan is de shop niet open voor inloop.

Wij streven ernaar voor iedereen een zo orgineel mogelijke tattoo te maken en het heeft dan ook onze voorkeur om eerst een design afspraak met je te maken. Aan deze afspraak zijn GEEN kosten verbonden mits het allemaal in het redelijke blijft qua tijdsbestek. normalita reserveren we hier een 30 minuten voor. Zoals ze zeggen de beller is altijd sneller, en even bellen is dus wat ons betreft het makkelijkst als het gaat om het maken van een afspraak.

Graag verwelkomen wij je in onze shop.

Met vriendelijke groet,

Team Tat2shop


Geef een antwoord